Nagelstudio Nagelstudio

French Manicure French Manicure

Producten Producten

Nabehandeling Nabehandeling

Nieuws & Akties Nieuws

Foto Gallerij Nailart 1 Foto Gallerij 1

Foto Gallerij Nailart 2 Foto Gallerij 2

Bereikbaarheid Bereikbaarheid

Links naar andere sites Links

E-mail

Nagelstudio Yvonne Balk
Wijngaard 1
3206 PR Spijkenisse


Vanaf metro station centrum kunt u ons bereiken met bus 85 of 105,
u moet dan uitstappen bij de halte "Wijngaard", bij "Park Brabant"
U staat dan aan het einde van "de Gaard", loop nu in de richting van de "Wijngaard" (richting dichtsbijzijnde bebouwing) aan de linker kant van de weg, loop voorbij de bergingen en parkeerplaatsen tot het eerste huis aan de linker zijde, dit is de "Wijngaard 1".

Bel voor een afspraak 0181 637980

Komende vanuit de richting Hoogvliet ga de Spijkenisse brug over, bij de stoplichten (op de hoek bij Roobol) gaat u linksaf, hierna gaat u alsmaar rechtdoor, voorbij de Gamma, onder de Metro door, onder een oversteek door, u passeert dan aan uw linkerhand de brandweerkazerne, houdt hier rechts aan en ga bij de stoplichten rechtdoor. Na de grote kruising gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf, volg de weg, over de rotonde rechtdoor, en na de rotonde bij de eertste stoplichten linksaf (niet onder de metro door). (Zie ook de Routekaart)

Daarna bij de eerste stoplichten rechtsaf de wijk Akker-Gaard in. U rijdt nu in de gaard, volg deze weg tot u links en rechts water ziet met aan beide zijden een bushalte, hierna krijgt u links en rechts volop parkeergelegenheid. U moet zijn bij het eerste huis aan de linker kant van de "Wijngaard".

Komende vanuit de richting Rozenburg of Brielle rij over het grote kruispunt Spijkenisse binnen, bij de volgende kruising rechtdoor, voorbij het Carlton hotel aan de rechter zijde, bij de grote rotonde, rechts af, de tweede afslag, richting Hekelingen (veerboot), bij de volgende stoplichten rechtdoor, volg de weg en houdt bij de volgende stoplichten links aan, houdt links aan en u passeert aan de linker kant een Shell station, direct hierna bij de stoplichten rechtdoor en bij de volgende stoplichten ook rechtdoor, volg de weg (pas op permanente snelheids controle !), ga alsmaar rechtdoor en sorteer bij de volgende stoplichten rechts voor. Houdt rechts aan en ga direct onder de metro, bij het stoplicht rechtsaf.
Kijk nu verder hierboven achter Daarna.... (Zie ook de Routekaart)