Nagelstudio Nagelstudio

French Manicure French Manicure

Producten Producten

Nabehandeling Nabehandeling

Nieuws & Akties Nieuws

Foto Gallerij Nailart 1 Foto Gallerij 1

Foto Gallerij Nailart 2 Foto Gallerij 2

Bereikbaarheid Bereikbaarheid

Links naar andere sites Links

E-mail

Bij de behandeling worden tips aangebracht (verlenging van de nagel) aan de tops van de nagels met een speciale nagellijm.
Deze worden in de gewenste lengte geknipt en glad gevijld met de natuurlijke nagel. Daarna komt de acryl erover heen. De nagel wordt eigenlijk pas gemaakt door middel van acryl. Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt vermengd. Hieruit ontstaat een bolletje welke op de nagel wordt aangebracht en wordt gevormd met een penseel om een natuurlijk uitziende nagel te krijgen. Acryl hard uit aan de lucht en is na ongeveer 48 uur volledig uitgehard.
Dit proces kan versneld worden tot ongeveer 24 uur door het gebruik van Essential Oil. U kunt kiezen voor een zogeheten “French Manicure” (wit randje) of voor een gekleurd randje.
Voor onze klanten beschikken wij over een Italiaanse koffie machine welke voor een ieder een overheerlijk kopje koffie maakt van vers gemalen koffiebonen, en als de temperatuur buiten hoog oploopt kunt u in onze nagelstudio welke is voorzien van airconditioning tevens genieten van het zuiverste gekoelde water. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een lekker kopje thee. U ziet het de klant is koning.
Bent u verhinderd of niet in staat op uw volgende afspraak langs te komen neem dan zo spoedig mogelijk (maximaal 24 uur van te voren) contact met ons op om uw afspraak te verplaatsen, dat is geen enkel probleem en bovendien zijn er altijd mensen die graag de vrijgekomen plek van u overnemen.
Mede hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden.
Zo blijft dus iedereen blij !!